CTS-poli

Telefoonnummer

(0344) 67 49 11

Voor de behandeling van het Carpaal Tunnel Syndroom kunt u in Ziekenhuis Rivierenland terecht op de CTS-poli. Hier werken zorgverleners van verschillende specialismen samen: chirurgen, plastisch chirurgen en neurologen. Door deze samenwerking bent u verzekerd van de behandeling die het beste bij u past.

Wat is Carpale Tunnel Syndroom?

Het Carpale Tunnel Syndroom is een aandoening, waarbij een zenuw in de pols bekneld zit. Hierdoor ontstaan er gevoelloosheid, tintelingen en pijn in de armen, handen en vingers. De plaats van de beknelling is de zogenaamde Carpale Tunnel, een doorgang in de pols van een zenuw en de negen buigpezen.

Samen beslissen

Onze medisch specialisten vinden het belangrijk om u te betrekken bij de keuze voor de behandeling. Om u te helpen bij het samen beslissen, kunt u de consultkaart gebruiken.

 

Meer informatie

Verhalen van patiënten

Robby Kleijnen: “Ik had al een tijdje klachten aan mijn rechterhand, mijn werkhand. Als constructieschilder kon ik daardoor niet goed meer werken. Het voelt alsof je een dode hand hebt, als je het dan afslaat is het even weg."

Lees de ervaring van Ziekenhuis Rivierenland