dinsdag 3 mei 2022 Nationale Diabetes Challenge 2022

dinsdag 3 mei 2022 - zaterdag 24 september 2022
Tijd:
16:30 - 17:30

Bewegen en een gezonde leefstijl zijn belangrijker dan ooit. Het maakt ons onder andere weerbaarder tegen virussen, zoals corona. Daarnaast zorgt regelmatig bewegen ervoor dat je lekker in je vel zit, je meer energie hebt en is het beter voor je (bloedsuiker)waarden! Kom jij samen met ons in beweging tijdens de Nationale Diabetes Challenge?

Wat is de Nationale Diabetes Challenge?
De NDC is een beweegprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Deelnemers wandelen ongeveer 20 weken lang samen met hun zorgverlener, welzijnsprofessional en/ of buurtsportcoach één keer per week in eigen buurt. De wekelijkse wandelingen starten in de eerste week van mei. Samen trainen deelnemers toe naar de feestelijke finale op 24 september.

Aanmelden
Bewegen is goed voor iedereen! Daarom nodigen we niet alleen mensen met diabetes uit om mee te doen aan de Tielse Diabetes Challenge, maar is iedereen welkom om mee te wandelen. Op dinsdag 3 mei om 16.30u starten we met de eerste wandeling. Wil je bij de wandelgroep van Ziekenhuis Rivierenland aansluiten en onder begeleiding van o.a. bewegingsagoog Linda elke dinsdag meewandelen? Meld je aan!

Meer informatie over de Diabetes Challenge? Ga naar: Home - Nationale Diabetes Challenge - Bas van de Goor Foundation

Meld je hier aan